Review

Rating: 4.8571428571429 sterren
7 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Mieke
een maand geleden

Leuk geknipt; van mijn saaie te lange coupe naar een kort vlot kapsel. Tijdens het knippen werd mij telkens gevraagd om feedback, waardoor het kapsel ontstaat wat jezelf voor ogen hebt.

Zeer tevreden klant
een maand geleden

Wat een fantastisch kapper is dit. Kom hier voor het eerst omdat ik toevallig hier in de buurt ben. Ik heb opeens een geweldige kop met haar met enorme slag/krullen. Dit heb ik nog nooit gehad zonder dat er een permanent aan te pas was gekomen.
Ze zag dat ik wat slag had van mezelf en is het toen zo gaan knippen daar ik veel krullen/slag heb gekregen.
Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat, niet normaal. Van lang vrij stijl haar naar een korter model vol krullen. Wat een vakvrouw deze kapster.

Noah Lascialfari
2 maanden geleden

Prachtig mooie krullen gezet, permanent na 3 maanden nog steeds mooi. Aanrader!

Evelien Hantink- de Rooij
3 maanden geleden

Fantastische kapper! Na het knippen is het model zodanig, dat ik niets hoef te doen dan het te laten drogen. Het model zorgt, dat ik er goed uit zie. Ook veel complimenten!

justin
3 maanden geleden

Beste kapper van Arnhem en omstreken! En het was heel snel

Kelly
3 maanden geleden

Mijn sterk gebleekte gele haar en donkere uitgroei zijn met highlights en toner volledig vernieuwd naar een natuurlijke asblonde tint. In deze gezellige en professionele kapsalon met vriendelijk personeel kun je zelfs terecht voor advies over haar- en hoofdhuidproblemen.

Mijn complimenten!

Anneke Schutter
3 maanden geleden

Furuz stond alleen vanwege zieke medewerkers, ondanks dat blijft ze rustig en vriendelijk, neemt ook alle tijd voor je. TOP Furuz!
Dank je wel

Marlies
3 maanden geleden

Super kapper en altijd vriendelijk. Furuz heeft mij echt goede adviezen gegeven over de gezondheid van mijn haren. Toppers hier! Ga nergens anders meer heen.

Tamara
5 maanden geleden

Top salon, vandaag was ik voor het eerst in de salon
Super goede ervaring, heb voor het eerst highlights gezet en geknipt en qas super tevreden. Ook nog me wenkbrauwen laten epileren en wat een verschil ben hier zeker over te spreken! Kom zeker terug dankjulliewel

Jolanda
5 maanden geleden

Ik wil, en ik doe het nooit eens een berichtje voor jullie achterlaten.
Dank je wel dat jullie altijd klaar staan voor de mensen die bij jullie binnen komen om geknipt, geschoren of geverfd willen worden.

Ik ben heel tevreden over hoe jullie mijn geknipt hebben, en als het een keer niet naar mijn tevredenheid is gedaan zijn jullie altijd bereid om het voor mijn gevoel te verbeteren.
Heel heel erg bedankt en tot snel.

Groetjes Jolanda